MOJI ZVESTI SPREMLJEVALKI - MOKA SCHAER MIX B IN C

Vem, da bi to morala napisati že zdavnaj, ampak tudi zdaj ni prepozno. Moka Schaer mix B in C ne potrebujeta posebne predstavitve, saj sta vsem splošno poznani. Pa vseeno moram povedati, da sta z menoj že od samega začetka moje diagnoze Celiakija. Na dieti sem že 10 let in že od samega začetka sem ljubiteljica Schaer izdelkov. Njihova pestra ponudba nikoli ne razočara. Tako mi z njihovo mešanico Mix B in C uspe karkoli se lotim.

Prednost moke Schaer mix B in C je tudi, da sta brez laktoze, mleka, jajc in palmovega olja. Tako jo lahko uporabljajo tudi tisti, ki imajo intoleranco na laktozo. Obe moki sta tudi prenovljeni in sta tako še boljši za uporabo v kuhinji. Kruh je zdaj še bolj okusen in manj se drobi. Biskviti pa so še bolj puhasti in lahki kot prej, tako je pecivo še boljše.

Vse Schaer izdelke brez glutena najdete na njihovi spletni strani tukaj. Veliko jih najdete na policah večjih trgovin s prehano. Pred kratkim pa ste ob nakupu moke Schaer mix C, prejeli tudi zloženko z mojimi recepti. Upam, da ste jih že preizkusili in uživali v dobrotah.